Tjenester

FJERNSUPPORT

Last ned fjernsupport ved å trykke på knappen!

Last ned

Rådgiving /
Feilsøking

Trenger du rådgiving angående programvare eller nettverksrelaterte løsninger? Vi tilbyr også feilsøking av software/hardware.

Software/
Hardware

Vi tilbyr salg av software og hardware og kan tilby gode priser og kort levering.
Her er noen av produktene vi kan tilby:

  • Nettverk
  • Servere
  • Backup
  • Sikkerhetsløsninger
  • Kabler
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Office 365 Cloud

Ta kontakt for ett utforpliktende tilbud.

TRÅDLØST NETTVERK

Vi leverer de beste trådløse løsningene på markedet, vi er godkjente forhandlerer av Aerohive Networks og Ruckus Wireless.

Fordelen med disse løsningene er at all konfigurasjon skjer i skyen.

Les mer

CLOUD BACKUP

Vi har ett bredt utvalg av servere og nettverksløsninger!

Vi kan tilby hardware og cloud-backup (Box to Box replication) for SMB og Enterprise kunder.

Les mer

Samarbeidspartnere

Aerohive Network

Aerohive trådløse tilgangspunkter gir god ytelse, tilgjengelighet, mobilitet, og sikkerheten som trengs i en liten/medium / stor distribusjon. Aerohive eliminerer behovet for kontrollere i arkitekturen. Aerohive er hensiktsmessig selv i små avdelingskontorer og lagerbygg.

Barracuda Network

Barracuda Networks tilbyr sikkerhets, nettverks- og lagringsprodukter basert på nettverk apparater og skytjenester. Selskapets sikkerhetsprodukter inkluderer produkter for beskyttelse mot e-post, nettsurfing, web hackere og direktemeldings trusler som spam, spyware, trojanere og virus. Selskapets nettverks- og lagringsprodukter omfatter web-filtrering, lastbalansering, meldingsarkivering, NG brannmurer, backup-tjenester og databeskyttelse.

HP Partner

Som HP Partner kan vi tilby servere og nettverksprodukter i verdensklassen for våre kunder. Noen av fordelene med å velge HP som leverandør av slike produkter er at HP leverer stabile løsninger som er skalerbare. Det tilbys også utvidet support på produktene om ønskelig.

Trend Micro

Trend Micro tilbyr Worry-Free Business Security Standard og Advanced som på lokale løsninger, Worry-Free Business Security Services som hosted løsning og Interscan Messaging Hosted Security for små bedrifter. Det finnes også løsninger som Trend Micro Mobile Device Management og Trend Micro SafeSync for forbrukere / bedrifter.

Microsoft Partner

Microsoft-partnere er selvstendige selskaper som kan hjelpe kundene med et spekter av IT-prosjekter og spesifikke IT-løsninger.
Som en Microsoft-partner kan vi tilby støtte som en del av vår portefølje.

Infocare Partner

IT-Supporten er underleverandør av Infocare AS som er ett av Norges største tjenesteleverandører av IT/Elektronikktjenester.
Vi dekker hele Hardanger regionen og deler av Sunnhordaland.